MTM AB
Transport

Vi erbjuder flexibla och kostnadseffektiva transporter för att täcka alla upptänkliga behov. Vår fordonsflotta består av sex stycken möbelbilar med lastkapacitet på 18m³ vardera.

Transporter utföres i normalfallet med 1 eller 2 man. Vi utför även specialleveranser som kräver extrabemanning.

Installation

Vi hämtar, levererar, avemballerar och monterar. Allt enligt kundens exakta önskemål. Möbeln placerar vi på av kunden anvisad plats i bostaden, vi lämnar aldrig en vara innanför tröskeln!

Möbellager

Spar dyrbar butiksyta – hyr lager hos oss!

Vi sköter ert lager; intag, förvaring och uttag. Vi administrerar era leveransbokningar och hanterar lagersaldo – antingen via webbaserat bokningssystem, epost, fax eller enligt era specifika önskemål.

På lagret har vi en gedigen verktygspark för att utföra reparationer och modifieringar av möbler. Våra 20 års erfarenhet medför att vi kan lösa det mesta.

Vårt lager ligger i Frihamnen i Stockholm. Frihamnen är geografiskt sett mycket bra beläget, nära till både innerstad och förort. Hit kan även långtradare ta sig med lätthet. Lagret är bemannat under ordinarie öppettider.

Bilarna

Våra bilar är fullt utrustade med alla nödvändiga hjälpmedel såsom transportfiltar, bärselar, spännband, monteringsverktyg etc. Bilarna är även utrustade med GPS för snabb och säker transport.

Webbaserat bokningssystem

För dig som är lagerkund hos oss erbjuder vi ett webbaserat bokningssystem. Här får du snabbt en överblick av samtliga dina ordrar. För varje bokad transport kan du se dess status, om och när den är levererad samt huruvida chauffören lämnat någon kommentar angående utkörningen eller monteringen.